Workshop : je-zelf als ontmoeting

Als we ons bewust zijn dat ons lichaam het meest directe instrument is voor  ontmoeting en voor bewust in het leven staan, weten we dat we goed voor ons  lichaam moeten zorgen. Hoe meer we in contact staan met ons lichaamsbewustzijn, hoe meer we in contact zijn met onszelf en met de ander. Je Lichaam vertelt je waar je blokkades zitten, je stress, trauma’s, spanningen,etc. Als je naar je lichaam durft te luisteren,ontdek je waar herinneringen zijn opgeslagen die je meeneemt vanuit je verleden.


Onopgemerkte wonden en littekens die je kunnen belemmeren om
door te ademen of echt in contact te komen met jezelf en de ander. We negeren vaak wat ons lichaam ons wilt vertellen, we rennen, hollen, en worden geleefd door de drukte en verplichtingen die het dagelijks leven met zich meebrengt. Steeds meer hoor je dat mensen moe zijn, depressief en de levensvreugde ver te zoeken is.

Wat
In deze 2 dagen gaan we weer leren luisteren wat ons lichaamsbewustzijn ons wilt vertellen.
Laag voor laag gaan we de weg terug naar binnen waar we zowel vreugde als verdriet en ongemak gaan ontmoeten.
We transformeren onze ongemakken, onze pijn, onze trauma’s naar bewustzijn en naar heling.

Hoe
Middels oefeningen uit lichaamswerk, systeemtherapie, sjamanisme en psychodrama gaan we een innerlijke reis maken. In een veilige groep leren we weer hoe we kunnen ont(moeten) en hoe we door iets vast te pakken, liefdevol ernaar te kijken, weer kunnen loslaten. Er komt weer ruimte voor levensvreugde, energie en ontspanning.

Voor wie
Voor vrouwen die op zoek zijn naar wie en wat ze nog meer zijn dan datgene wat ze in hun bewustzijn hebben. Die oprecht willen kijken naar wat er nog meer mogelijk is.

Aanmelden / Informatie
Christien Eck: 06-48752117
Anita Paffen: O6-14142224