Beginnerscursus intuïtieve massage ‘geraakt door aanraking’

Intuïtieve massage is een vorm van massage, waarbij gebruik makend van olie, door vooral strijkingen en diepere knedingen, mensen geestelijk en lichamelijk ontspannen. Een massage is heerlijk om te geven maar ook om te ontvangen. Het zorgt ervoor dat de energie beter doorstroomt en het zelfgenezende vermogen van je lichaam groter wordt. Er ontstaat meer harmonie tussen lichaam en geest.

Vervolgcursus intuïtieve massage ‘nog meer geraakt door aanraking’

Deze cursus is bedoeld voor mensen die de basiscursus intuïtieve massage hebben gevolgd en zich verder willen verdiepen in de materie.

Workschop Holistic Pulsing 1

Holistic Pulsing is een helende wiegmethode waarin je lichaam door ritmische bewegingen voortdurend wordt uitgenodigd los te laten en te ontspannen.

Workshop Polariteits massage en ademen

Polariteits massage vormt samen met de intuïtieve massage en dynamische massage; de integratieve massage.
Bij polariteits massage plaats je, je handen zodanig op het lichaam, dat de vrijgekomen energie, weer in goede banen wordt geleid.

Basiscursus voetreflexmassage “Gedragen door je voeten”.

Wat is voetreflexmassage?
Het principe van deze eeuwenoude geneeswijze is, dat alle klieren, organen en lichaamsdelen door energiestromen verbonden zijn met bepaalde reflexgebieden op de voet. Deze gebieden worden met duim en vingers bewerkt met het doel om het lichaam weer in balans te brengen of te houden.
Voetreflexmassage is een volkomen veilige en zeer ontspannende vorm van massage voor mensen van elke leeftijd.

Opleiding intuïtieve massage.

Deze opleiding bestaat uit 15 dagen (een maand een dag en de andere maand twee dagen). In deze opleiding leer je uiteraard masseren, daarnaast wordt er aandacht besteed aan anatomie, bio-energetische karakterstructuren, body-reading en communicatie met clienten.Door dit alles zul je leren omgaan met je eigen emotionele processen waardoor je clienten beter kunt begeleiden.

Workshop Trauma opstellingen

 

Een traumaopstelling begint met een korte inleiding op je vraag of verlangen. In dit voorgesprek kijken we naar de aanleiding van je vraag of verlangen en naar belangrijke gebeurtenissen in je gezin van herkomst. Traumaopstellingen richt zich primair op de innerlijke beleving van de vraagsteller.

Wat iemand voelt over een vraag, of een verlangen staat centraal.

Workshop : je-zelf als ontmoeting

Als we ons bewust zijn dat ons lichaam het meest directe instrument is voor  ontmoeting en voor bewust in het leven staan, weten we dat we goed voor ons  lichaam moeten zorgen. Hoe meer we in contact staan met ons lichaamsbewustzijn, hoe meer we in contact zijn met onszelf en met de ander. Je Lichaam vertelt je waar je blokkades zitten, je stress, trauma’s, spanningen,etc. Als je naar je lichaam durft te luisteren,ontdek je waar herinneringen zijn opgeslagen die je meeneemt vanuit je verleden.