Holistic Pulsing

Holistic Pulsing is een helende wiegmethode waarin je lichaam door ritmische bewegingen voortdurend wordt uitgenodigd los te laten en te ontspannen.
In het pulsen (wiegende beweging) wordt de kracht van ritme en bewuste aanraking benut om het lichaam aan zijn oorspronkelijke stromende staat te herinneren.

Techniek:

De techniek bestaat uit het ritmisch wiegen en stretchen van het lichaam. Wiegen geeft geborgenheid, troost en veiligheid, wat maakt dat er ruimte ontstaat waarin je jezelf los kunt laten. Zodoende kan het meer voelbaar worden wat er in je leeft. Het pulsen nodigt je uit om hier alle ruimte aan te geven, zowel aan prettige als ook aan minder prettige gewaarwordingen. Soms moeten mensen bij het pulsen heel hard lachen, maar dat kan snel overslaan in een huilbui, omdat het pulsen emotie raakt. Huilen en lachen is dezelfde emotie.

Holistic pulsing laat mensen ervaren dat ze via vriendelijkheid en zachtheid kunnen genezen in plaats van er hard voor te moeten werken.

Deze methode van innerlijke massage is heel goed toe te passen op kinderen, de ontspannen   pulsing zorgt ervoor dat spanningen verdwijnen en het kind zich meer bewust wordt van zichzelf. Het is een aardend middel voor kinderen die te weinig met beide beentjes op de grond staan.

  • Een diepe ontdekkingstocht in jezelf en een uitnodiging om je te openen voor je levensstroom.
  • Een uitnodiging aan het lichaam om voor ontspanning en energetische doorstroming, levendigheid en genot.
  • Een uitnodiging aan je geest om het leven nieuwsgierig, open en ruim denkend te benaderen.
  • Een uitnodiging aan het hart om zich te openen.
  • Een uitnodiging om als een bezield mens te leven.